RØDOVRE ISENKRAM I RØDOVRE CENTRUM

Rødovre Isenkram sætter stor vægt på god service og høj kvalitet samt, at være en rigtig isenkræmmer som har lidt af det hele.

Vores mål er at tilbyde det bedste til vores mange kunder og deres behov. Hvis du er i tvivl står vi altid klar til at finde det rette produkt med dig.

Vores fysiske butik er placeret i det hyggelige Rødovre Centrum, og ligger derfor centralt. Det er nemt at komme til, og det er nemt at handle I Rødovre Isenkram.

Butikken er et flot, rummeligt og nyrenoveret lokale med stort kælder butik med elevator til barnevogn eller kundevogn, som gør det nemt at bevæge sig rundt for alle, og giver en god oversigt over vores varesortiment.

Hos Rødovre Isenkram finder du naturligvis alle de kendte mærker – bl.a. Rosendahl, Bodum, Eva Solo, Eva Trio, Kähler, Global, Rosendahl, Poul Pava, Kay Bojesen, Herstal og meget mere.....

 


 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål om vores produkter eller snak om hvordan vi kan hjælpe dig med.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til os på tlf-nr. 36 41 11 24, så gennemgår vi sammen hvilke muligheder vi har for at hjælpe dig/jer.

 • Adresse

  RØDOVRE ISENKRAM
  Rødovre Centrum 132
  2610 Rødovre

 • Kontakt

  Tlf: 36 41 11 24
  Fax: 36 70 60 90
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.