Tibage

Persondatapolitik og cookie information for RØDOVRE ISKENKRAM

For RØDOVRE ISENKRAM er det vigtigt at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Derfor har vi en persondatapolitik, der sikrer, at dine oplysninger behandles ansvarsfuldt, med respekt i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Persondatapolitikken definerer, hvem der har dataansvaret for de personoplysninger, du deler med os, og hvilke oplysninger vi indsamler, samt hvordan de bruges. I persondatapolitikken findes også oplysninger om de rettigheder og valgmuligheder, du har i forhold til de personoplysninger, du har delt med os.

Vi gør opmærksom på, at der, ud over persondatapolitikken, eksisterer supplerende produktspecifikke betingelser ved indgåelse af aftaler.

Dataansvar

Hvem er den dataansvarlige?

RØDOVRE ISENKRAM, Rødovre Centrum 132, 2610 Rødovre er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside eller telefonisk.

Ønsker du at rette henvendelse til RØDOVRE ISENKRAM, kan det ske på e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 36 41 11 24

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

RØDOVRE ISENKRAM
Rødovre Centrum 132
2610 Rødovre
Tlf. 36 41 11 24
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Indsamling af personoplysninger

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
Når du indgår et kundeforhold med os
Når du tilmelder dig RØDOVRE ISENKRAM's nyhedsbrev
Når du anmoder om at få tilsendt materiale
Når du kommunikerer med os
Når du bruger RØDOVRE ISENKRAM's øvrige funktioner og tjenester
Fra sociale medier, reklame- og analyseudbydere samt offentlige registre

Følgende typer af personoplysninger kan RØDOVRE ISENKRAM registrere om dig

Kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail
Bankregistreringsnummer og bankkontonummer
CPR-nummer
CVR-nummer
IP-adresse
Forbrugsdata
Segmenteringsdata på baggrund af eks. geodemografi

Behandling af personoplysninger

Vores grundlag for behandling af dine personoplysninger er primært opfyldelse af anmodninger modtaget fra dig. Vi behandler derudover dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse i at foretage markedsføring, udvikle eksisterende samt nye services, foretage analyser og statistik af vores kundesegmenter og services, eller hvis du har givet et specifikt samtykke til en konkret behandling.

Overstående kan til enhver tid opdateres i takt med eventuelle ændrede forretningsmæssige behov og lovkrav.

Har du oplyst din mailadresse og/eller mobil nr. ved indgåelse af aftale fra RØDOVRE ISENKRAM, accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig vedr. din aftale pr. mail og/eller sms, herunder sende dig oplysninger om aftalen, evt. ændringer og andre servicemeddelelser.

Opbevaring af dine personoplysninger

Alle personoplysninger opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for relevante medarbejdere i PRØDOVRE ISENKRAM.

Jævnfør reglerne i databeskyttelsesloven sletter vi personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, hvormed de er indsamlet, eller vi er forpligtet til at opbevare. Det kan forekomme, at oplysninger opbevares i længere tid i anonymiseret form.

Videregivelse til tredjemand

Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan i øvrigt ske, hvis du har givet dit samtykke hertil. Vi kan derudover videregive dine personoplysninger til tredjeparter, hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i eller på baggrund af vores legitime interesse. Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen, kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet.

Sikkerhed

I RØDOVRE ISENKRAM lægger vi stor vægt på, at du trygt og sikkert kan bruge vores hjemmeside portal. Vi har en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til et højt sikkerhedsniveau.

I det omfang, der fra RØDOVRE ISENKRAM’s hjemmeside linkes til andre hjemmesider, er RØDOVRE ISENKRAM ikke ansvarlig for indholdet og sikkerheden på disse sider. Vi opfordrer til at du læser persondatapolitikken på disse hjemmesider.

Dine rettigheder

Når du deler dine personoplysninger med os, har du en række rettigheder, du kan benytte dig af. Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt bede os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du kan til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. Du er derudover berettiget til at gøre indsigelse imod indsamlingen og bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefonisk på tlf. 36 41 11 24

Brug af Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Hvad det er, hvordan vi bruger dem, og hvilke muligheder du har for afvisning og sletning. Vi vil løbende opdatere vores persondatapolitik som følge af ændringer i juridiske eller driftsmæssige krav. Vi vil meddele sådanne ændringer i overensstemmelse med lovgivningen.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Cookiedeklarationen opdateres hver måned af Cookie Information. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

RØDOVRE ISENKRAM tager forbehold tekst- og trykfejl

Rødovre, Juli 2019, version 1.0